26 Ağustos 2009 Çarşamba

Park


İşte sırada 1 adet parkımız vaar. Önce köpüğü boyayarak yerleri yapıyoruz.

Çöp kutusu ve bank ekliyoruz. Bankı tahtadan yapıyoruz sonra da boyayacağız sulu boya ile. Çöp kutusu için de karton kullanıyoruz. Sonra siyah çöp poşetinden birazcık kesiyoruz ve kartondan yaptığımız kafesin içine yerleştiriyoruz.

Arka plana da mavi gökyüzü ve kırpıştırılmış grafon kağıtlardan acaip bitkiler yapıyoruz. Bu gökyüzü de problemli aslında direk arkada olmaması lazım ama işte amatör ruh böyle bir şey:)
Yukarıdaki fotoğrafta gördüğünüz yün iplik ve kahverengiye boyanmış kürdanlardan çit yapıyoruz. Kibritleri köpüğe batırıyoruz sonra iple birbirlerine bağlıyoruz.

İlk bölümdeki ağaçları buraya yerleştiriyoruz; evet yine grafon kağıdından:) Peki bu parkta neler olacak? Meggy ve Eggy piknik yapacak. O zaman ihtiyacımız olan çok önemli bir şey var:piknik sepeti. Mümkün olduğunca annenin görüş alanından uzakta durarak mutfağa gidip bir adet buzdolabı magneti çalıyoruz,içindeki elmaları çıkarıyoruz,sepeti alıp odamıza götürürken geri dönüyoruz bir tane de elma alıyoruz,sonra tekrar odamıza koşuyoruz. İçine, önceki hayatında buzdolabı magneti olan bir adet şarap şisesi, ve oyun hamurundan yapılmış salak şeyler koyuyoruz. Havlu kağıttan yapılma örtümüz de var bu arada. Bir de peynir tabağı hazırlıyoruz. Piknik sepetimiz hazır:



Bir de salıncağımız var. Direklerini tahtadan,oturma kısmını kartondan yapıyoruz ve rengarenk boyuyoruz.


Son olarak da domateslerin otlu kısımlarını da bitki olarak oraya buraya serpiştiriyoruz. Parkımız bitti!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder